25. dubna 2016 • 15:57

Skalák dostal v Brightonu cenu za gól sezony. Jste tu hitem, chválili ho

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První ligová trefa v novém působišti… a hned je z ní gól roku. Český záložník Jiří Skalák se dočkal významné pocty během galavečera, na kterém Brighton předával výroční klubové ceny. 



Skalák prožívá v Anglii neuvěřitelný týden. Všechno začalo minulé úterý, když v 51. minutě parádní a přesnou ránou z voleje rozjásal fanoušky a přispěl k výhře 4:0 nad Queen´s Park Rangers.

Nyní je vidět, jaký měl jeho parádní moment ohlas. Uzávěrku v anketě kvůli němu prodloužili o dva dny. Do ankety zahrnuli dodatečně Skalákův gól a zásah jeho spoluhráče Anthonyho Knockaerta.

I to stačilo, aby se Skalák dostal v hlasování na první místo. Bývalý hráč Mladé Boleslavi vyšel na pódium za potlesku ve stoje od všech v sále. „Je to nejlepší trefa mojí kariéry,“ řekl Skalák, který v sobotu přidal další trefu při výhře 3:1 v Charltonu. „Jste skutečným hitem mezi fanoušky,“ pogratulovala mu moderátorka. „Všichni jsou tu skvělí,“ vracel Skalák komplimenty.

Skalákova popularita může ještě růst. Zbývá dotáhnout do úspěšného konce velmi nadějnou sezonu zatím třetího Brightonu. Pokud vyhraje poslední dva zápasy (doma s Derby County a na půdě vedoucího Middlesbrough), bude slavit postup do Premier League.

VIDEO | Podívejte se na Skalákův gól, který vyhrál anketu mezi fanoušky

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud