Karel Häring
6. listopadu 2016 • 14:10

Skalákův parťák truchlí kvůli tátovi. Gól z půlky a dojemná oslava!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi emotivní zápas, a také vydařený, má za sebou tým Jiřího Skaláka Brighton & Hove Albion. O jeho vítězství rozhodl Steve Sidwell nevídanou trefou z poloviny hřiště. Tři body pak tým bojující o postup do Premier League věnoval svému spoluhráči Anthonymu Knockaertovi, kterému v tomto týdnu zemřel táta.



Byl to moment, jenž naháněl husí kůži. Ve 13. minutě získal míč těsně před polovinou hřiště Steve Sidwell. Zkušený borec, jenž prošel i Chelsea, udělal pár kroků, všiml si vyběhnutého brankáře a napálil balon, který doplachtil do sítě.

Ryšavý záložník po své nejhezčí trefě v kariéře okamžitě běžel k lavičce. Na jedné sedačce ležel dres se jmenovkou „Knockaert.“ Vzal jej a spolu s ostatními, kteří jej obklopili, zvedl triko nad hlavu. Poslali tak do Francie, kam hvězda „Seagulls“ odcestovala, aby se naposledy rozloučila se svým otcem, jasný vzkaz: „Myslíme na tebe, jsme jeden tým“.

VIDEO | Podívejte se na sestřih zápasu, první gól a emotivní oslava v čase 0:25


Ofenzivní záložník zápas sledoval a na Twitteru zareagoval emotivní odpovědí: „Kluci, rozplakali jste mě. Nemůžu být šťastnější, že jsem v tak skvělé partě lidí, jako jste vy. Děkuji vám.“

Pro všechny v klubu to byl velmi náročný týden, což hráči po utkání přiznávali. Ale nejvíc je těšilo, že mohli cenné vítězství věnovat rodině svého kamaráda.

„Jsem velmi šťastný za tři body, ale především proto, že to byl pro všechny velmi emotivní týden. Zůstaň silný Anthony, můj bráško. My všichni jsme s tebou a máme tě rádi,“ napsal Jiří Skalák na svém facebookovém profilu.

Brighton nakonec zápas vyhrál 2:0 a připsal si desátou výhru v sezoně, na stejné číslo zároveň prodloužil sérii bez porážky. Po šestnáctém kole mu patří druhá postupová příčka, o tři body za Newcastlem United a s pětibodovým náskokem před třetím Huddersfieldem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud