13. ledna 2017 • 20:53

Hádka v Chelsea! Costa zůstal doma, Conte mu nevěří zranění

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souboj úřadujícího mistra Premier League s nejžhavějším kandidátem na titul se bude muset obejít bez jedné z hvězd. Na utkání Leicesteru proti Chelsea (sobota, 18:30 ONLINE) neodcestoval kanonýr Diego Costa. Španělský útočník se pohádal s trenérem Contem kvůli svému zdravotnímu stavu, a italský kouč ho za trest vynechal ze sestavy.



Tuhle sezonu je hlavní hvězdou Chelsea. Temperamentní střelec Diego Costa se 14 góly kraluje mezi střelci v anglické Premier League, k přesným zásahům navíc přidal i 5 asistencí. Zdálo by se, že jeho místo v sestavě je neotřesitelné. Jenže to by se nesměl pohádat s trenérem Contem a celým lékařským personálem.

Španělský internacionál si postěžoval na bolest v dolní části zad a věří, že tyto problémy můžou mít spojitost s jeho četnými zraněními kolenní šlachy. Kluboví zdravotníci si ale nemyslí, že je Costovo zranění vážné, a trenér Antonio Conte se postavil za ně. Neshody vedly k hádce mezi Costou a Contem, který se nakonec rozhodl, že klíčového muže své sestavy v Leicesteru úplně vynechá ze soupisky.

Costovo trucování by mohlo otevřít dveře pro Michyho Batshuayiho, který do Chelsea přišel v létě za 40 milionů liber, ale přes španělského kanonýra se nedokázal prosadit. Zkomplikovat by se naopak mohla situace ohledně Costovy smlouvy.

Blues mu totiž nabídli novou, on ale stále nic nepodepsal a po problémech s realizačním týmem by mohly začít sílit hlasy z Číny, kde nejlepšímu střelci Chelsea nabízejí pohádkový plat 30 milionů liber ročně.

SESTŘIH Premier League: Southampton - Chelsea 0:2. Costa vládne střelcům
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Chelsea - West Ham 2:1. Costa rozhodl
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud