5. ledna 2017 • 10:02

Kam to běžíš! Nervák Costa při šlágru seřval Pedra, Conte ho chápal

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak málo stačí, aby se pekelně vytočil Diego Costa… Při středečním šlágru Premier League mezi Tottenhamem a Chelsea (2:0) to poznal jeho krajan Pedro. Neporozumění při jednom z brejků dal kanonýr „blues“ někdejšímu hráči Barcelony pořádně sežrat přímo na hřišti. Aby toho nebylo málo, oba navíc museli po zápase vstřebávat první porážku po sérii třinácti výher v řadě.



O tom, že Diego Costa umí být pořádný nervák, se veřejně ví. V aktuální sezoně Premier League je však pod vedením Antonia Conteho jako beránek. Excesy nechává stranou a na hřišti střílí jeden gól za druhým.

Ve středečním londýnském šlágru proti Tottenhamu však ukázal svoji horkokrevnou povahu. Za bezbrankového stavu se Chelsea řítila do brejku. Těsně před pokutovým území Spurs hledal Costa spoluhráče Pedra, ale ten jeho záměr nepochopil, a tak spolupráce mezi dvěma španělskými borci dopadla bez úspěchu.

SESTŘIH Premier League: Tottenham - Chelsea 2:0. Lídr ligy po 13 výhrách v řadě skončil bez bodu
Video se připravuje ...

To nejlepšího střelce Premier League šíleně vytočilo. Pedrovi okamžitě dal, co proto a vehementně gestikuloval, co od něho požaduje. Po krátké výměně názorů se oba hráči znovu vrátili myšlenkami zpátky do hry. Jenže zápas se pro ně nevyvíjel dobře. Chelsea městskému rivalovi podlehla 0:2.

VIDEO: Debata mezi Costou a Pedrem po neporozumění

Trenér Antonio Conte ale po zápase nedělal z vášnivé debaty drama. „Myslím si, že takové věci jsou normální… Tohle se prostě na hřišti stává. Měli jsme dobrou příležitost a zahodili jsme ji a z toho plynulo následné zklamání,“ uvedl ke zpackané akci Costy a Pedra.

Daleko víc jej však musí mrzet ukončení zběsilé jízdy „blues“. Ta se zastavila na třinácti výhrách v řadě a Chelsea potřetí v sezoně poznala pocit z porážky. "Je škoda zastavit tuhle šňůru a po třinácti výhrách v řadě se porážka těžko snáší. Ale takový je fotbal a my musíme akceptovat, že jsme prohráli se skvělým týmem. Tottenham může až do konce bojovat o titul. Stejně jako v minulé sezoně," řekl Conte v televizním rozhovoru.

Pedro si Costovy výčitky nenechal líbit
Pedro si Costovy výčitky nenechal líbit

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud