23. ledna 2017 • 13:16

Transparenty se psy a Sánchezem vzbudily rozruch: Není to až trapné?

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

O čem se mluvilo po výhře fotbalistů Arsenalu nad Burnley 2:1? O vypjatém závěru s penaltami na obou stranách, konfliktu trenéra Arséna Wengera se čtvrtým sudím a o psech… Opravdu o psech? Ano, čtete správně. Transparenty vyvěšené poprvé na ochozech Emirates Stadium, které vyobrazovaly hvězdu domácích Alexise Sáncheze a dva jeho čtyřnohé miláčky, vzbudily pozornost.



Když se před zápasem poprvé objevil snímek jednoho z transparentů, na kterém Sánchez objímá své psy Atoma a Humbera a doprovází ho nápis ´dobří kluci´, hned se rozproudila diskuze. Názory se pohybovaly v rozpětí od pochvaly za dobrý nápad až po ostré výtky, zda nejde o projev v přílišném rozporu s fanouškovskými tradicemi.

„Někteří fanoušci to přivítali, další to považovali za víc než trapné. Některé z transparentů byly zase příliš malé, takže je Sánchez stejně nemohl z hřiště vidět,“ informuje deník Daily Telegraph.

Alexis Sánchez byl středem pozornosti nejen kvůli připomínce svých psů, dramatický zápas rozhodl proměněnou penaltou v 98. minutě. V Arsenalu má sice smlouvu ještě do konce příští sezony, přesto už nyní vzrůstají obavy, zda nebude chtít chilský reprezentant přestoupit jinam. V řadě zájemců prý stojí Paris St. Germain, Poslední měsíc měl několik momentů, kdy ukázal, že se nenachází v ideálním rozpoložení.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Burnley 2:1. Domácí rozhodli penaltou v 98. minutě
Video se připravuje ...

Po novém roce praštil rukavicemi o zem po zápase, kdy se Arsenalu podařilo dotáhnout na hřišti Bournemouthu z 0:3 na konečných 3:3. Zatímco útočník Oliver Giroud slavil už téměř ztracený bod, Sáncheze evidentně štvala zbytečná ztráta. Také při vítězství nad Swansea 4:0 vypadal nazlobeně, když ho Wenger vystřídal za rozhodnutého stavu deset minut před koncem.

Fanoušci Arsenalu nyní věří, že nezvyklou připomínkou psů, se kterými se Sánchez neustále fotografuje doma a snímky následně sdílí na internetu, změní rozpoložení hráčské hvězdy a přimějí ho k úvahám o prosloužení smlouvy s momentálně druhým týmem Premier League. Může se to povést? Za pokus to podle příznivců evidentně stojí.

Alexis Sánchez se svými psy Atomem a Humberem
Alexis Sánchez se svými psy Atomem a Humberem

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud