28. dubna 2017 • 19:47

Sánchez je terčem posměchu. Vtipné zranění ukázal na Twitteru i soupeř

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chilský útočník Alexis Sánchez to v posledních dnech na sociálních sítích schytává. Fanoušci si dělají legraci z jeho nesportovního chování ve středečním duelu s Leicesterem (1:0) a baví je zejména fotka malého šrámu na rtu, kterou hvězdný hráč Gunners ukázal. Mezi fanoušky se zařadil i smutný hrdina zápas Robert Huth, jenž na svůj Twitter přidal fotku malého šrámu na prstu se slovy, že se teprve zotavil ze zmíněného duelu.



Středeční vítězství Arsenalu nad Leicesterem (1:0) se nerodilo lehce, přestože domácí byli aktivnějším týmem. O jejich vítězství rozhodl v závěru nešťastný vlastní gól Roberta Hutha, který se podobně jako jeho spoluhráči hnal za vyrovnáním.

V 93. minutě se Christian Fuchs chystal vhodit dlouhý míč a trefil Alexise Sáncheze do ramene. Hvězdný střelec se poté teatrálně skácel k zemi a po utkání ukázal na svém Instagramu fotku s malým šrámem na rtu, způsobený zřejmě při některém ze soubojů s Robertem Huthem.

Tím fanoušky teprve popudil a přidal se i hostující stoper. V pátek odpoledne na svůj Twitter umístil fotku ukázovačku, na němž měl malý šrám do krve. Ke svému příspěvku přidal ironický popisek, že se zotavil ze středeční bitvy s Arsenalem.

Do útočníka londýnského celku ovšem šijí také fanoušci. Internet zaplavily koláže jeho fotky, doplněné o obrázky některých hokejistů s vyraženými zuby od puku a podobná vážnější zranění.

Hvězda Gunners našla po utkání zastání u trenéra Arséna Wengera, jenže u fanoušků nepochodí a zřejmě už si dá příště velký pozor, co jim ukáže na sociálních sítích.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Leicester 1:0. Rozhodl vlastní gól
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 4. • 20:45
Arsenal FC
Arsenal FC
1:0
ONLINE
26. dubna
20:45
Leicester City FC
Leicester City FC
Góly

Domácí: 86. Huth (vl.)

Hosté:

Sestavy

Domácí: Čech – Bellerín, Gabriel, Koscielny (C), Monreal – Xhaka, Coquelin (74. Ramsey) – Gibbs (68. Welbeck), Özil, Walcott (75. Giroud) – Alexis Sánchez.

Hosté: Schmeichel (C) – Simpson, Benalouane (90. Gray), Huth, Fuchs – Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton – Ulloa (69. Okazaki), Vardy.

Náhradníci

Domácí: Elneny, Giroud, Iwobi, Martínez, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Welbeck

Hosté: Chilwell, Zieler, Amartey, Gray, King, Musa, Okazaki

Karty

Domácí: Xhaka, Alexis Sánchez

Hosté: Simpson, Fuchs, Benalouane, Huth

Rozhodčí

Jones

Stadion

Emirates Stadium, London

Obránce Robert Huth ironicky vystavil na Twitteru své "zranění" z utkání s Arsenalem
Obránce Robert Huth ironicky vystavil na Twitteru své "zranění" z utkání s Arsenalem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud