30. srpna 2017 • 10:18

Swansea prodá Llorenteho do Chelsea. Jako náhrada má přijít Bony Wilfried!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Bony Wilfried by se měl po dvou letech vrátit na místo, kde se mu dařilo. Sparta to nebude, jde o velšské Swansea. Tým, který se v minulé sezoně na poslední chvíli zachránil v Premier League, chce reprezentanta Pobřeží Slonoviny přivést jako náhradu za Fernanda Llorenteho. Ten totiž míří do Chelsea.



Trenér Chelsea Antonio Conte má Fernanda Llorenteho v oblibě delší dobu. V minulé sezoně ho ale Swansea odmítlo pustit, Španěl byl klíčovým útočníkem v boji o záchranu. Teď je situace jiná, v útoku se daří Tammy Abrahamovi.

Llorente byl navíc zraněný a ve svých dvaatřiceti letech už nenabízí takový potenciál do budoucna. Na druhou stranu, v minulé sezoně dokázal, že jde stále o kvalitního hráče. Proto by za něj měla Chelsea zaplatit 15 milionů liber (420 milionů korun).

Swansea na nabídku nejspíš kývne hlavně díky zásadnímu důvodu. Podle britských médií i novináře Guillema Balaguea se dohodla s Manchesterem City na příchodu Bonyho Wilfrieda, který právě z velšského klubu před dvěma lety k Citizens zamířil.

Není jisté, zda by šlo o přestup či hostování. Manchester City každopádně s Bonym nepočítá. Pokud by se bývalý útočník Sparty opravdu připojil ke Swansea, šlo by o velký návrat. V dresu „labutí“ hrál dva roky a nasázel 25 gólů.

I když mu v minulé sezoně nevyšlo hostování ve Stoke, kde postupně vypadl ze sestavy a vůbec nehrál, své umění určitě nezapomněl. Vzpomenout by na něj mohl opět ve Swansea.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Bony Wilfried na pohřbu svého kamaráda a spoluhráče Cheicka Tiotého
Bony Wilfried na pohřbu svého kamaráda a spoluhráče Cheicka Tiotého

SESTŘIH Premier League: Crystal Palace - Swansea 0:2
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Swansea - Manchester United 0:4. Další kanonádu řídil Lukaku s Pogbou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud