10. prosince 2017 • 22:10

Klopp se zlobil na rozhodčí. Tohle je penalta?! školil i reportéra

Autor: jap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utkání mezi Liverpoolem a Evertonem skončilo remízou 1:1, trenér domácích Jürgen Klopp ale se získaným bodem rozhodně spokojený nebyl. Nechápal, jak mohl rozhodčí ve druhém poločase odpískat pokutový kop, ze kterého Wayne Rooney následně vyrovnal. Svému hněvu dal průchod v pozápasovém rozhovoru, v němž reportéra pořádně vykoupal.



Sedmdesátá sedmá minuta merseysideského derby. Liverpool na domácím hřišti vede nad Evertonem zásluhou krásné individuální akce Salaha a pomalu kráčí k cennému vítězství. Pak ale přichází klíčový moment utkání, o kterém se bude v následujících hodinách a dnech mluvit.

Dejan Lovren ve vápně postrčí Dominica Calwert-Lewina a ten ochotně padá k zemi. Rozhodčí Craig Pawson ukazuje na značku pokutového kopu. Penalta. Tu následně Wayne Rooney suverénně proměňuje a přihrává svému mužstvu bod za remízu 1:1.

SESTŘIH Premier League: Liverpool - Everton 1:1. Salah vymyslel krásný gól, Rooney srovnal z penalty
Video se připravuje ...

Tenhle moment pořádně rozhněval Jürgena Kloppa. Ten se chorvatského stopera následně zastal v rozhovoru, jenž po skončení utkání poskytl Sky Sports. „Lovren vůbec nešel do souboje. Dal mu ruku na záda a Calvert-Lewin šel k zemi. To je podle vás penalta?“ ptal se německý trenér anglického reportéra.

Kouč Liverpoolu naopak nechápal, jak se mohl bez udělení červené karty obejít zákrok Gylfiho Sigurdssona na Jordana Hendersona během prvního poločasu. „Takovýhle zákrok na červenou přijde v každém derby od doby, co jsem tady,“ rozčiloval se Klopp.

I přes velké emoce si trenér „Reds“ na hřišti zachoval dekorum. „Řekl jsem rozhodčímu, že nechápu, co dělá. To je všechno, nenadával jsem mu. Nechápu, že v utkání, kde jeden tým 95 minut dělá vše pro to, aby zvítězil, a druhý se ani nedostane do našeho vápna - nejsem si jistý, zda kromě penalty vůbec vystřelili na bránu - jim takhle otevře dveře,“ zlobil se po utkání bývalý kouč Mohuče či BVB.

Liverpool tak nevyužil šanci bodově se dotáhnout na třetí Chelsea, která padla na hřišti West Hamu, a v tabulce mu patří čtvrtá příčka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud