5. ledna 2018 • 17:45

Wenger dostal za řeči tři zápasy stop. Hráče bude chystat na chyby sudích

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Arséne Wenger nesmí kvůli nadávkám rozhodčím po nedělním utkání anglické ligy s West Bromwichem (1:1) ve třech zápasech na lavičku Arsenalu. Fotbalová asociace navíc francouzského kouče potrestala pokutou 40 tisíc liber (1,2 milionu korun). Wenger nyní hodlá své svěřence v přípravě na zápasy chystat na chyby rozhodčích.



Wengera rozčílila penalta, kterou Mike Dean odpískal v 89. minutě za hraní rukou v pokutovém území. West Bromwich z ní vyrovnal na konečných 1:1 a českého brankáře Petra Čecha připravil o jubilejní 200. čisté konto. Kouč Arsenalu po utkání navštívil rozhodčí v šatně a použil vulgární výrazy a zpochybnil bezúhonnost sudích.

"Byl to úžasný zápas a opět s velmi špatným rozhodnutím proti nám. Musíme s tím nyní počítat v přípravě na zápasy, že tomu prostě musíme čelit a nesmíme se vzdávat," řekl BBC nazlobený Wenger.

"Dali jsme Chelsea první gól, což je v takovém zápase strašně důležité, a pak přišlo absurdní rozhodnutí. Podívejte se, čemu musíme od začátku sezony čelit. To rozhodnutí byla fraška, takových penalt by mohlo být deset za zápas," zlobil se Wenger.

"Je smutné, že zápasy jsou pokaženy faktory, které nemůžete ovlivnit. Co považuji za hrozné, je, že jsme viděli skvělou fotbalovou podívanou, zápas, o kterém budou lidi mluvit. A my se bavíme jen o věcech, které nemají s fotbalem nic společného," dodal osmašedesátiletý kouč, jehož celek je po derby šestý v tabulce.

Alexandre Lacazette po další zahozené šanci
Alexandre Lacazette po další zahozené šanci

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Chelsea 2:2. Domácí vyrovnali až v nastavení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud