11. ledna 2018 • 17:20

Sánchez jistě do City? Omyl, Mourinho vstoupil do války na poslední chvíli

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Premier League zatím Manchester United pokulhává za vedoucím Manchesterem City, nyní ale zkouší uspět ale ve sledované přestupové válce o eso Arsenalu. Jak informují britská média, trenér United José Mourinho zkouší na poslední chvíli k sobě zlákat záložníka Alexise Sáncheze. Ten má ještě půl roku platný kontrakt v současném působišti, ale jeho odchod z Londýna se jeví čím dál víc jako nevyhnutelný.



Když pryč z Arsenalu, tak jedině směrem do Manchesteru City. Takový příběh se pro Sáncheze jasně rýsoval. Znovu obnovit spojenectví s Pepem Guardiolou, pod nímž působil už v Barceloně. Nabídka měla znít na 20 milionů liber (573 milionů korun) a plat 250 tisíc liber týdně (7,1 milionu korun).

Mourinho zkouší jednoduchou taktiku: dát víc. Za Sánchezův přestup nabízí 25 milionů liber (717 milionů korun) a také vyšší plat. Kromě toho by se nebránil tomu poslat směrem do Arsenalu záložníka Henrika Mchitarjana, kterému se nepodařilo na Old Trafford trvale prosadit.

Sánchez při středečním utkání Ligového poháru proti Chelsea (0:0) začal jen mezi náhradníky a do hry se dostal až ve druhé půli. Podle Wengera to však nemělo žádnou spojitost s jeho budoucností. „Složení sestavy nemá nic společného s přestupovým trhem. Proč by nemohl začít na lavičce? Proč ne?“ zdůvodnil to kouč Arsenalu.

Hráči Arsenalu se svými protesty neuspěli
Hráči Arsenalu se svými protesty neuspěli

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud