7. srpna 2018 • 19:44

Spartě odešel další talent. Majka se zkusí poprat o druhou ligu v Anglii

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osmnáctiletý záložník Matěj Majka přestoupil z pražské Sparty do druholigového anglického Brentfordu, kde podepsal smlouvu na dva roky. Mládežnický reprezentant bude v rezervním týmu bojovat o možnost dostat se do prvního mužstva. Přestup potvrdil Brentford i fotbalistova agentura Sport Invest.



Talentovaný krajní záložník či obránce, který v roce 2016 nakukoval do prvního týmu Sparty pod tehdejším vedením trenéra Davida Holoubka, působil především v juniorce a dorostu Sparty. Na základě jeho výkonů si ho po dlouhodobém skautingu vyhlédl devátý tým minulé sezony druhé anglické ligy Brentford, kde bude svůj talent dále rozvíjet v rezervním celku.

"Matěj nám přinese kvalitu do křídelních prostorů, kde jsme potřebovali posílit. My jsme tým, který rád hraje po křídlech, proto věřím, že Matěj bude pro nás důležitou posilou, a těším se na vzájemnou spolupráci," řekl trenér brentfordské rezervy Kevin O'Connor pro klubový web.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud