13. září 2020 • 19:30

Leicester začal sezonu jasnou výhrou nad WBA, Everton porazil Spurs

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Leicesteru vstoupili do nové sezony anglické ligy vítězstvím 3:0 na hřišti West Bromwiche. Favorit vstřelil nováčkovi soutěže všechny branky po změně stran. Tottenham doma na úvod nestačil na Everton, podlehl mu 0:1.



Skóre v utkání West Bromwich - Leicester otevřel v 57. minutě hlavou při svém debutu za "Lišky" Timothy Castagne, dva góly pak přidal z pokutových kopů Jamie Vardy. Nejlepší střelec minulého ročníku Premier League dal gól i v pátém venkovním utkání proti WBA, ke kterému v kariéře nastoupil.

V souboji těchto dvou týmů tak ani podeváté v řadě nevyhrál domácí tým. West Bromwich čeká v součtu s koncem předchozí sezony druhé ligy na vítězství už pět soutěžních utkání.

Zápas na White Hart Lane rozhodl v 55. minutě evertonský útočník Dominic Calvert-Lewin. Z přímého kopu našel jeho hlavu ve vápně Lucas Digne, jenž si připsal 12. asistenci od začátku sezony 2018/19. Z krajních obránců je v tomto směru produktivnější jen liverpoolské duo Trent Alexander-Arnold (25) a Andrew Robertson (24).

Anglická fotbalová liga - 1. kolo:

West Bromwich - Leicester 0:3
Branky: 73. z pen. a 83. z pen. Vardy, 57. Castagne,

Tottenham - Everton 0:1
Branka: 55. Calvert-Lewin.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud