23. října 2020 • 05:00

Hvězdný Tomáš Souček o zápisném ve West Hamu: Zazpíval jsem Kabáty

Autor: Sport Magazín
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyrůstal v Havlíčkově Brodu a nikdy se mu ani nesnilo, že by si jednou zahrál Premier League. Ale už přes půl roku je to skutečností. Tomáš Souček si nejdříve s pražskou Slavií zahrál Ligu mistrů a odtud se odpíchl do West Hamu United, klubu působícím v nejlepší lize na světě. „Nechci si na nic hrát,“ upozorňuje fotbalová kometa v obsáhlém rozhovoru pro dnešní Sport Magazín. Ten najdete jako přílohu v tištěném pátečním deníku Sport, nebo ho zakoupíte pohodlně online přes iKiosek.cz.



Víc než půl miliardy korun, kterou do jeho příchodu investoval West Ham United, z něj udělal nejdražší přestup z české ligy do zahraničí. Tomáš Souček si s tím hlavu neláme.

„Tlak k fotbalu patří a my jsme od toho, abysme ho ustáli,“ říká záložník, o kterém věhlasný kouč José Mourinho po řeži s Tottenhamem 3:3 prohlásil, že v něm vidí druhého Fellainiho.

Souček zapadl velmi rychle do Premier League, ale hlavně do kabiny West Hamu. S adaptací mu výrazně pomohl trenér David Moyes, ale také rodinná atmosféra. „Dělají se tu srandičky jako ve Slavii,“ líčí Souček.

Také zápisné se v londýnském klubu drží, i když jinou formou než finanční. „Dali mi brejle a paruku a zazpíval jsem Pohodu od Kabátů. Říkal jsem jim, že to sice bude české, ale jednoduché, tak že se můžou klidně přidat. Začali tleskat a bylo to fajn,“ prozrazuje ve Sport Magazínu.

Pokud chce vědět o zákulisí života v Premier League víc, nenechte si ujít páteční vydání.

Co dalšího najdete v pátečním Sport Magazínu


Facebook Romana Berbra

Téma o stavu dostihů v Česku

Dlouhý sprint Denisy Helceletové o tom, proč je blbost dětem zakazovat tělocvik

Dnešní vydání Sport Magazínu objednávejte na iKiosek.cz>>>

Titulní strana Sport Magazínu s Tomášem Součkem Titulní strana Sport Magazínu s Tomášem SoučkemFoto koláž iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud