13. prosince 2020 • 13:22

Souček v hledáčku obra! Chce ho Bayern, má dostat lepší smlouvu

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
14
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hraje skvěle, dává góly, West Ham táhne ke špici Premier League. Není tak divu, že kolem Tomáše Součka krouží velká jména. Podle zpráv serveru TeamTalk, který informuje především o přestupech, je v čele fronty na produktivního českého záložníka úřadující šampion Ligy mistrů, Bayern Mnichov!



Souček po půlročním hostování napevno přestoupil do West Hamu v létě, ze středu zálohy už ve 24 zápasech stihl šest branek. Trefil se i v posledních dvou kolech Premier League, proti Manchesteru United (1:3) a Leedsu (2:1).

Podle serveru TeamTalk se už nyní o českého reprezentanta zajímá celá plejáda evropských velkoklubů. V čele fronty má stát Bayern Mnichov, úřadující mistr bundesligy i šampion Ligy mistrů. Bavorský velkoklub počítá s tím, že mu v dohledné době odejdou zkušení univerzálové Javi Martínez a David Alaba a porozhlíží se tak po náhradách. Souček by mohl ve středu záložní řady najít své místo vedle německého reprezentanta Leona Goretzky.

West Ham se každopádně bude snažit svého tahouna co nejdéle udržet. Podle zdrojů serveru TeamTalk se pro Součka už teď chystá vylepšená smlouva, která mu zajistí vyšší mzdu. Současný kontrakt přitom podepsal teprve v létě.

Angelo Ogbonna a Tomáš Souček jsou klíčoví hráči West Hamu
Angelo Ogbonna a Tomáš Souček jsou klíčoví hráči West Hamu

West Ham United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
14

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud