30. června 2022 • 14:22

Bosák bude komentovat Premier League. Řekl, jak to dál má s Českou televizí

Autor: krm, šf
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak už to tak bývá, s blížící se novou sezonou se mění i obsah sportovních televizních stanic. Zásadní změna tentokrát čeká fanoušky Premier League, nejvyšší anglickou soutěž bude v Česku vysílat nově vzniklý Canal+ Sport. V jeho komentátorském týmu se objeví i Jaromír Bosák, dlouholetá stálice České televize.



Premier League v posledních letech běžela na kanálech Premier Sport 1 a Premier Sport 2, které byly dostupné u operátorů O2 TV a Telly. Ovšem teď bude vše jinak.

Canal+ Sport slibuje, že odvysílá živě všech 380 utkání a k tomu navíc nabídne speciální studia, magazíny i talkshow.

„Za obsahovou stránkou našeho sportovního programu stojí zkušený tým českých a slovenských profesionálů. Známá jména, ale i mladí perspektivní experti, kteří vysílání obohatí o nový a neotřelý pohled,“ uvedl v tiskové zprávě viceprezident společnosti Ladislav Řeháček.

Nejvýraznější tváří je Jaromír Bosák , komentátor známý především z České televize. Toho doplní Slovák Matúš Lukáš, v rolích expertů se objeví Jiří Hošek, bývalý redaktor deníku Sport Karel Häring, Karel Tvaroh a současný trenér druholigového Táborska Radoslav Kováč .

Bosák bude ale i nadále spolupracovat s ČT. „Nic zvláštního se nemění. Mám velmi korektní dohodu s Jiřím Ponikelským (výkonný ředitel ČT sport), budu nadále komentovat reprezentaci a poháry,“ reagoval na dotaz iSport.cz.

Pro běžného diváka je samozřejmě zásadní, jak nový program naladit. Canal+ Sport bude dostupný v nabídce společností Skylink a freeSAT, na Slovensku také v rámci služby „Skylink TV pre Orange“. O zařazení do nabídky dalších operátorů se aktuálně jedná.

Nová sezona Premier League startuje v pátek 5. srpna, úvodní duel obstarají hráči Crystal Palace a Arsenalu.

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud