26. července 2023 • 11:55

Hrůza v přípravě United. Forvard má díru v plíci, trenér se pustil do gólmana

Autor: vfo
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přípravný zápas, který sliboval spíš show. Tou mělo být střetnutí Manchesteru United s Wrexhamem, který vlastní slavní hollywoodští herci Ryan Reynolds a Rob McElhenney. I když celek ze čtvrté nejvyšší soutěže udolal giganta, jenž ale nastoupil především s mladíky, po závěrečném hvizdu neměl z výhry 3:1 příliš radost. Už ve 12. minutě totiž přišel o jednoho z nejlepších hráčů - Paula Mullina, který po děsivém zákroku gólmana Red Devils Nathana Bishopa skončil s dírou v plíci…



Dlouhý balon za obranu United, za míčem se hnal forvard Mullin. Byl u něj dřív, hlavou si ho posunul a už před ním zývala prázdná brána, jenže… Prásk!

Gólman Bishop situaci neodhadl, do souboje přijel pozdě a soupeře hrozivě sestřelil. „Absolutně zuřím,“ neskrýval emoce kouč Wrexhamu Phil Parkinson. „Byl to ošklivý a zbytečný zákrok v předsezonním duelu. Nejsem vůbec šťastný.“

Mullin okamžitě tušil, že je zle, proto byl po rychlém ošetření odvezen do nemocnice, kde odhalili, že má propíchnutou plíci…

„Ještě jsem neviděl toho brankáře, co to způsobil,“ dál se rozčiloval Parkinson. „Pravděpodobně se nám vyhýbá.“ Bishop za zákrok uviděl žlutou kartu a o poločase střídal, nahradil jej český gólman Radek Vítek.

„Přitom měl mít dohráno mnohem dřív. Byl to zákrok na jasnou červenou, šlo o nebezpečný střet,“ dodal anglický kouč. 23letý muž s rukavicemi se následně omluvil na Twitteru, že celého incidentu lituje a přeje brzké uzdravení.

Mullin, který v minulé sezoně za Wrexham nasázel 38 ligových branek, si tak ze střetu s Manchesterem United odnesl nepříjemnou vzpomínku.

Těšit ho může alespoň to, že jeho spoluhráči nakonec slavný celek porazili 3:1. I když Red Devils nastoupili s mladíky, jedinou výjimkou byl 35letý Jonny Evans, jenž podepsal s United krátkodobý kontrakt a reálně bojuje o delší smlouvu.

Manchester United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud