31. května 2009 • 16:43

Hiddink se rozloučil s Chelsea na večírku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Guus Hiddink se rozloučil s Chelsea nejen vítězstvím v Anglickém poháru, ale také velkolepým večírkem. Na oslavě si s fotbalisty zatančil i jindy odměřený majitel klubu ruský miliardář Roman Abramovič.



"Byli tam úplně všichni - hráči i obyčejní zaměstnanci," citovala jednašedesátiletého kouče agentura AFP. "Máme v klubu hráče z celého světa a měli jste vidět kluky z Afriky. Essienův break dance je nádhera," uvedl Hiddink.

"Taky jsem předvedl pár pěkných afrických pohybů. Tedy, alespoň si to myslím," dodal.Večírku se účastnil také majitel klubu Abramovič a podle Hiddinka se při oslavách rozhodně nenechal zahanbit.

"Tancoval s námi. Moc toho nenamluví, ale byl ve středu všeho dění," řekl trenér, který ziskem poháru ukončil dvouleté čekání Chelsea na zisk jakékoliv trofeje.

Nizozemský kouč se po vítězství 2:1 nad Evertonem v sobotním finále ve Wembley rozloučil s hráči pětiminutovým proslovem. "Nejdřív jsme si společně zatancovali, pak jsem si je všechny zavolal a měl jsem pětiminutový proslov. Bylo to docela emotivní, protože za poslední čtyři měsíce jsme toho spolu hodně prožili," dodal.

Hiddink byl v Chelsea od února, kdy nahradil odvolaného Luize Felipeho Scolariho. Klub pod jeho vedením prohrál jen jediný z 22 zápasů. Nyní se bude nizozemský kouč opět naplno věnovat práci u ruské reprezentace.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud