3. července 2009 • 09:46

Terry není na prodej, zní z Chelsea

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejbohatších fotbalových klubů světa Manchester City stejně jako před rokem neuspěl ve snaze získat obránce Johna Terryho. Za anglického reprezentanta nabídl Chelsea 30 milionů liber (asi 908 milionů korun), londýnský klub však odmítl.



"Stejně jako v minulé sezoně jsme jim dali najevo, že na tohle téma si s nimi nemáme co říct. Nabídku jsme odmítli, John není na prodej," citoval deník The Times prohlášení Chelsea.

Klub, který vlastní šejk Mansúr, se o Terryho ucházel již loni. Neuspěl však ani tehdy, když výměnou za osmadvacetiletého obránce nabídl brazilského útočníka Robinha.

Manchesteru City se navzdory závratným nabídkám nepodařilo získat žádné z velkých fotbalových jmen. V zimě vedení neuspělo s rekordní nabídkou 100 milionů liber za Brazilce Kaká, přestup zamítl také kapitán Realu Madrid Raúl a stejně se zachoval i střelec Atlétika Madrid Diego Forlán. Naposledy se anglický klub pokusil z Barcelony zlákat kanonýra Samuela Eto'a.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud