6. srpna 2010 • 11:34

Lampard se zlobí: Proč hraje Anglie už teď?!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedné z největších hvězd reprezentace Franku Lampardovi se nelíbí termín, ve kterém Anglie nastoupí k přípravnému zápasu s Maďarskem. "Vždyť jsme se sotva vrátili z dovolené, vůbec to není ideální situace," čertí se. Do nápravy zpackaného mistrovství se opoře Chelsea evidentné příliš nechce...



Anglie totiž ke generálce na kvalifikaci o mistrovství Evropy nastoupí pouhé tři dny před startem Premier League. Na trávník ve Wembley vyběhnou Rooney a spol. už 11. srpna.

"S Chelsea trénuji teprve týden a půl. Podobně na tom budou v klubech další hráči, co startovali na mistrovství. Týmy chtějí mít na začátku sezony všechny hráče pohromadě, ne aby hned odjížděli k reprezentaci," nelíbí se mu brzký start národního týmu.

Jenže pro Anglii je utkání s Maďarskem poslední příležitostí, jak hráče vyzkoušet před startem podzimní kvalifikace. Trenér Fabio Capello zveřejní nominaci sice až zítra, ale je pravděpodobné, že povolá všechny opory. Včetně Franka Lamparda.

Angličtí reprezentanti Frank Lampard (vlevo) a John Terry se radují z gólu do sítě Andorry.Foto ČTK/AP


"Vím, že se musíme připravit na kvalifikaci. Tenhle reprezentační termín tady byl vždycky. A já jako profesionál prostě půjdu a nastoupím za svoji zemi," mírní svá slova dvaatřicetiletý záložník.

Toho už v neděli čeká finále Community Shield (anglický superpohár) proti Manchesteru United. "Jsem šťastný, že jsem zpátky v Chelsea. Na zápas se moc těším," říká Lampard.

Fabio Capello si jistě přeje, aby se opora "blues" stejně těšila i na přátelák s Maďarskem. Anglie bude od prvního utkání pod velkým tlakem. Musí napravovat propadák ze světového šampionátu, což rozhodně nebude lehká práce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud