16. srpna 2010 • 16:24

Mancini věří, že s ním šejci nezametou

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S předchůdcem se vypořádali tvrdě. Šest dní před Vánoci majitelé Manchesteru City vyhodili kouče Roberta Hughese, přestože novinářům tvrdili, jakou má velkou podporu. Nyní dává hlavu na oprátku Roberto Mancini, který si je ale jistý, že klub nedobrovolně v brzké době neopustí.



Na Ostrovech koluje teorie, podle které stačí, aby se nevyzpytatelní bohatí arabští šejci probudili se špatnou náladou a o práci v anglickém klubu přijde spousta lidí.
Někdo souhlasně přikyvuje, jiní (možná naivně) to zase tak černě nevidí.

Do druhé skupiny rozhodně patří Roberto Mancini. Ten si je svou pozicí natolik jistý, že veřejně prohlašuje, že v klubu zůstane opravdu „HODNĚ DLOUHO“.
Jaký časový termín si pod těmito slovy představuje, to už nespecifikoval. Každopádně si nemyslí, že je kvůli bezhlavému utrácení v letním přestupovém období pod nějakým zvláštním tlakem.

„Určitě mě nečeká podobný osud jako Marka (Hughese). Nechci trénovat Manchester City jen šest měsíců,“ uvedl po bezbrankové remíze na Tottenhamu.
Mancini chce dostat čas na to, aby dostal svěřence do jejich nejlepší formy. „Zlepšovat se můžeme každý den, jen pokud na tom budeme na sobě tvrdě pracovat,“ uvedl.

Pro Manchester City je hlavním úkolem v letošní sezoně skončit v lize do čtvrtého místa, které zaručuje kvalifikaci do Ligy mistrů. „Ale pokud skončíme výše, zlobit se nebudeme,“ podotkl italský trenér.

„Hrajeme čtyři soutěže a nějakou bychom rádi určitě vyhráli. Jestli jsem ale vyděšený, že to nedokážeme? To opravdu ne. Nebojím se, protože máme dobrý tým,“ dodal sebejistě Mancini.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud