5. září 2010 • 13:37

Fuj! Rooney už zase spal s prostitutkami

Autor: lbc, Kmpl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je hrůza! Wayne Rooney se znovu předvedl jako neandrtálec. V době, kdy manželka Coleen čekala narození jejich syna Kaie, si fotbalista užíval s luxusními prostitutkami, píše britský list Sunday Mirror.



Je tohle normální? Celá Anglie se otřásá znechucením. Že by to byla pouhá zlomyslná pomluva? Ani náhodou! Novinářům se totiž podařilo získat svědectví jednadvacetileté brunetky Jennifer Thompson, kterou si během čtyř měsíců Rooney koupil hned sedmkrát.


Coleen RooneyováFoto AFP
"Posílal mi spoustu textových zpráv a povídali jsme si po Skypu, kde používal falešné jméno," popisuje Jennifer způsoby, jakými ji fotbalista kontaktoval. "K sexu jsme se scházeli vždycky v tom samém hotelu," dodává.

Mladičkou prostitutku nakonec její agentura musela vyhodit, protože se s Rooneym začala scházet na vlastní pěst a zaměstnavatel tak přicházel o provize.

Ještě smutnější konec ale nyní čeká na chlípníka Rooneyho. Rozvod ho totiž může stát stamiliony. O další peníze pravděpodobně přijde na zrušených reklamních smlouvách. Jak rychle sponzoři dokážou z kontraktů vycouvat, nám ostatně ukázal už případ krále mezi záletníky, golfisty Tigera Woodse.

"Můj život je v troskách, byl jsem tak hloupý," naříká teď čtyřiadvacetiletý nevěrník. "Tentokrát mi Coleen neodpustí a opustí mě."

Jeden úlet už jejich vztah ustál. V roce 2004 média odhalila, že Rooney několikrát navštívil nevěstinec v Liverpoolu, kde si užíval i s osmačtyřicetiletou babičkou, která se pro své klienty oblékala do latexového kostýmu kočky. Už tehdy si na utajení moc nepotrpěl, jedné tamní prostitutce přidal k penězům i fotografií se svým podpisem.

Coleen Rooneyová
Coleen Rooneyová


Slituje se manželka nad hlupákem Rooneym ještě jednou? Těžko říct. Anglický reprezentační tým čeká v úterý kvalifikační utkání proti Švýcarsku. Kanonýr Manchesteru United měl původně samozřejmě nastoupit v základní sestavě, kvůli poslednímu skandálu ale možná raději zůstane doma a zkusí svou ženu ještě uprosit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud