6. října 2010 • 20:47

Brutální skluz: Soupeře vystřelil do vzduchu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Představte si, že jen tak jdete po ulici a najednou se ocitnete někde na oběžné dráze. Nějak tak si musel připadat španělský fotbalista Wiganu Jordi Gomez v zápase proti Wolverhamptonu. Už v 11. minutě se totiž střetl s utrženým vagónem jménem Karl Henry.



Po jeho šíleném skluzu mohl být rád, že vůbec ještě může chodit. Henry dostal červenou kartu a jeho Wigan nakonec prohrál 0:2.

Kapitán Wolvesu v 11. minutě utkání zajel do Gomeze takovým způsobem, že španělský fotbalista Wiganu vylétl snad metr do vzduchu.

Jen zázrakem se Gomézovi nic nestalo."Ten zákrok vypadal opravdu děsivě, ale naštěstí jsem v pořádku," vyprávěl po utkání šťastný Gomez, který se gólem v druhém poločase  podílel na vítězství Wiganu 2:0.

Henry byl za brutální skluz okamžitě vyloučen a nezahraje si příští tři zápasy. "Musím se všem omluvit. Když jsem ten zákrok viděl znovu, uvědomil jsem si, že jsem si červenou kartu opravdu zasloužil," litoval kapitán Wolvesu.

Henryho nejvíc mrzelo, že zbytečným vyloučením přispěl k porážce svého týmu. "Jsem na sebe strašně naštvaný. Kdybych tu situaci mohl vrátit, vůbec bych do skluzu nešel," kál se osmadvacetiletý hráč.

Henry se po utkání omlouval na všechny strany, jen ne přímo faulovanému Gomezovi. Asi nepovažoval za nutné se omluvit hráči, kterého vystřelil téměř na vesmír...

Chcete mít sportovní informace jako první? Objednejte si SMS a MMS zpravodajství iSport.cz »



Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud