17. července 2013 • 13:05

Chelsea útočí! Manchester první nabídku za Rooneyho odmítl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Chelsea neuspěla s první nabídkou za útočníka Manchesteru United Wayna Rooneyho. Anglický mistr odmítl podle BBC možnost, že by výměnou za sedmadvacetiletého hráče dostal 10 milionů liber (300 milionů korun) a záložníka Juana Matu, či obránce Davida Luize. Chelsea později potvrdila nabídku, odmítla ale, že by nabízela United výměnou některého z hráčů.



Rooney už požádal o přestup na konci posledního soutěžního ročníku, protože přišel o místo v základní sestavě na úkor Nizozemce Robina van Persieho.Role klubového útočníka číslo 2 se mu vůbec nezamlouvá.

Na tréninku při předsezonním turné v Thajsku si pak anglický hráč přivodil zranění podkolenní šlachy, které ho vyřadí ze zbytku přípravy před novým ročníkem, a odcestoval do Manchesteru.

Již zpátky v Anglii tak zastihla Rooneyho slova nového kouče Manchesteru Davida Moyese, který někdejší oporu označil za důležitého náhradníka pro případ zranění Van Persieho.

Podle britských médií prohlášení podpořilo pětinásobného vítěze anglické ligy v rozhodnutí odejít z Old Trafford, třebaže se ke svým úmyslům zatím vůbec nevyjádřil.

Wayne Rooney chce odejít z Manchesteru United. Chelsea už poslala na Old Trafford první nabídku
Wayne Rooney chce odejít z Manchesteru United. Chelsea už poslala na Old Trafford první nabídku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud