20. května 2019 • 13:25

Ovace i slzy dojetí. Plašil se loučil s Bordeaux, dostane roli ve vedení?

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý český reprezentant Jaroslav Plašil prožil emotivní rozlučku s fanoušky Girondins Bordeaux. Sedmatřicetiletý fotbalista, kterému po sezoně končí v klubu smlouva, v sobotním předposledním kole francouzské ligy s Remeší odehrál za Girondins poslední domácí zápas.



Bordeaux se s Plašilem, jenž v klubu strávil téměř deset let, rozloučilo ve velkém stylu. Český záložník nastoupil na hřiště za bouřlivého potlesku špalírem obou týmů a jedinou kaňkou tak byla porážka 0:1. "To se nepovedlo, ale bohužel i takový je fotbal. Nedokázali jsme to otočit, nejde to udělat lusknutím prstů," citovala Plašila francouzská média.

Plašil přiznal, že došlo i na slzy. "V průběhu dne jsem si moc neuvědomoval, že mě čeká poslední zápas. Ale když jsem vyšel ze šatny, dolehlo to na mě. Byli tady úplně všichni - rodiče, přítelkyně, kamarádi. To jsem nečekal," přidal bývalý hráč Hradce Králové, Monaka, Pamplony nebo Catanie.

Poslední zápas v dresu Girondins čeká Plašila v pátek v Caen a velmi pravděpodobně půjde i o jeho vůbec poslední utkání v kariéře. Co bude dělat český reprezentant potom, zatím není jasné. Trenér Bordeaux Paulo Sousa však naznačil, že pokud by Plašil opravdu skončil, je pro něj připravená jiná role v klubu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

26. kolo
Články odjinud


Články odjinud