21. listopadu 2021 • 22:58

Payet schytal ránu lahví do hlavy. Zápas Lyon - Marseille nedohrán

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas francouzské fotbalové ligy mezi Lyonem a Marseille zůstal nedohrán poté, co hned v úvodu trefila hostujícího Dmitriho Payeta do hlavy plastová lahev hozená z hlediště. Rozhodčí utkání 14. kola už v páté minutě přerušil a zhruba po dvouhodinové pauze ho definitivně ukončil.



Bývalý francouzský reprezentant Payet dostal ránu plastovou lahví do levého ucha v momentu, kdy se chystal zahrávat rohový kop. Zhroutil se na zem a ze hřiště odešel po ošetřování s pytlíkem ledu přiloženým k hlavě. Rozhodčí Ruddy Buquet poslal oba týmy do kabin.

Zhruba po hodině hlasatel na stadionu oznámil, že utkání bude pokračovat. Na trávníku se však objevili pouze hráči domácího Lyonu, hosté zůstali v šatně. Po další hodině sudí zápas z bezpečnostních důvodů předčasně ukončil. Podle agentury AFP policie zatkla jednoho fanouška, kterého identifikovala pomocí kamer na stadionu.

Payet se v této sezoně stal obětí útoku lahví už v srpnovém utkání v Nice. Tehdy vicemistr Evropy z roku 2016 hodil flašku zpět do hlediště, což vyvolalo průnik části domácích fanoušků na trávník a potyčky s hráči. Nice potrestala disciplinární komise odpočtem bodu v tabulce a dalšího podmíněného. Řádění fanoušků doprovázelo také zářijové derby Lens - Lille, problémy s příznivci byly v této sezoně také v Montpellier, Angers, Marseille a St. Etienne.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud