9. května 2012 • 11:33

Van Persie do Juventusu?! Chceme ho, potvrzuje italský mistr

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Představitelé turínského Juventusu chtějí v létě posílit kádr a hráče hledají mezi nejlepšími. Na seznamu mají i Robina van Persieho, superstřelce z Arsenalu.



"Van Persie je skvělý fotbalista," uvedl generální ředitel Giuseppe Marotta. "Je to hotový hráč, který by byl užitečný v každém týmu."

Získat klíčového útočníka Arsenalu, který v letošní sezoně nasázel ve všech soutěžích již 37 branek, ovšem nebude snadný úkol. "Zvláště, když má v londýnském klubu platný kontrakt, jenž mu vyprší až za rok," uvědomuje si Marotta.

A tak si Juventus připravil "plán B", do něhož zahrnul další velká jména: Luis Suárez (Liverpool) a Gonzalo Higuaín (Real Madrid). Natrvalo chce získat také Marka Borriella, který v Juventusu dosud jen hostoval z AS Řím.

"Jestli koupíme Van Persieho, Suáreze nebo Higuaína? V nějaké fantasy lize bychom mohli mít všechny tři v jedné sestavě, ale ve skutečnosti fotbal funguje jinak," odvětil Marotta s tím, že Juventus musí vzít v úvahu několik aspektů. "Třeba finanční," doplnil.

"Navíc, jestliže Mourinho nechce prodat Higuaína, bude nemožné ho do Juventusu přivést. I to musíme vzít v potaz," dodal ředitel turínského klubu.

Koho nakonec mistři Serie A uloví?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud