26. prosince 2013 • 04:40

Legendární Nedvěd tleskal. TOP 10 gólů Juventusu v roce 2013

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Juventusu Turín sice v poslední době pláčou nad vypadnutím z Ligy mistrů, ale rok 2013 pro něj byl jinak celkem úspěšný. Podívejte se, jaké parádní góly za celý uplynulý rok dali! Tomu musel zatleskat i Pavel Nedvěd, který se podílí na řízení slavného klubu.



V současné době Juventus stále trápí nepochopitelná porážka v Lize mistrů s Galatasarayí, kde si hráči italského klubu stěžovali na příšerně bahnité hřiště. Jenže přesto všechno mohou považovat rok 2013 za celkem úspěšný.

Serii A vyhrál Juventus s náskokem devíti bodů a v minulém ročníku Lize mistrů došel až do čtvrtfinále, kde nestačil na Bayern Mnichov. Ve skupině však například remizoval na Chelsea 2:2 a doma ji porazil 3:0.

Na podzim chtěl Juventus svůj úspěch zopakovat, ze skupiny ovšem nepostoupil. Na jaře mu bude muset stačit Evropská liga.

V domácí nejvyšší soutěži fotbalisté Juventusu vedou i tentokrát. Zatím prohráli jediný zápas a na druhý AS Řím mají náskok pěti bodů. A stěžovat si na gólovou impotenci také rozhodně nemohou. V 17 zápasech vstřelili 39 gólů a inkasovali pouze jedenáctkrát.

Není proto divu, že si mohou vybírat mezi krásnými akcemi, které hráči pravidelně předváděli. Podívejte se na deset nejlepších gólů Juventusu za celý rok 2013!

Carls Tévez řádil proti Sassuolu, v dresu Juventusu nastřílel svůj první hattrick
Carls Tévez řádil proti Sassuolu, v dresu Juventusu nastřílel svůj první hattrick

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud