11. července 2018 • 21:38

Matějů se v Brightonu neprosadil, jde hostovat do druhé italské ligy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Aleš Matějů stráví minimálně nadcházející sezonu v Brescii. Dvaadvacetiletý obránce bude v šestnáctém celku uplynulého ročníku druhé italské ligy rok hostovat z anglického Brightonu a součástí dohody je i opce na přestup.



Matějů vloni přestoupil z Plzně do Brightonu, ale v dresu nováčka Premier League se neprosadil. Příbramský odchovanec a současný reprezentant do 21 let si zahrál v anglickém celku 12 minut Ligového poháru, jinak převážně nastupoval v juniorce.

"Stále věřím, že přestup do Brightonu byl skvělým rozhodnutím a získal jsem velkou spoustu zkušeností, ale je normální, že pokud nemám takovou vytíženost v áčku, zkusím využít novou příležitost. Věřím, že mě to může zase posunout, moc se na Brescii těším," uvedl Matějů.

"Brescia je tradiční italský klub a má v úmyslu se vrátit do nejvyšší soutěže. Pro hráče je vždycky velmi zajímavé, když chce mužstvo hrát na vrchu tabulky. Aleš navíc do týmu přichází jako posila, má velkou šanci pravidelně hrát," doplnil místopředseda představenstva Nehoda Sport David Nehoda na webových stránkách hráčské agentury.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud