13. května 2019 • 23:15

Inter porazil poslední tým a je třetí. Krejčí byl u vítězství Bologni

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Interu Milán porazili v 36. kole italské ligy poslední celek tabulky Chievo 2:0 a sami se posunuli na třetí místo. Svěřenci trenéra Luciana Spallettiho se tak značně přiblížili ke startu v Lize mistrů, do které ze Serie A postoupí čtyři týmy.



Inter, který ve třech předchozích zápasech remizoval, začal proti Chievu naplňovat roli vysokého favorita až v závěru první půle. Deset rohových kopů gól nepřineslo, převahu domácího celku brankově vyjádřil až Politano střelou z hranice šestnáctky.

Chorvatský brankář Šemper pak dlouho držel naděje hostů na překvapení, při Perišičově střele mu pomohla tyč. Po vyloučení Rigoniho ale už přetížená obrana sestupujícího celku nestačila v závěru odvrátit další Perišičovu ránu.

Boloňa v sestavě s českým záložníkem Krejčím zvítězila nad Parmou 4:1 a od sestupových pozic se vzdálila na pět bodů. Všechny branky padly až po změně stran a hosté jich paradoxně dali víc, jenže dvě byly vlastní.

Italská fotbalová liga - 36. kolo:

Boloňa - Parma 4:1
Branky: 52. Orsolini, 59. vlastní Sepe, 72. Lyanco, 84. vlastní Sierralta - 81. Inglese,

Inter Milán - Chievo 2:0
Branky: 39. Politano, 86. Perišič.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud