6. listopadu 2021 • 22:45

Juventus se trápil, Fiorentinu zdolal až gólem v nastavení. Zima na lavičce

Autor: ČTK, mas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Juventusu v italské lize po třech zápasech znovu zvítězili, ve 12. kole udolali na svém stadionu oslabenou Fiorentinou 1:0. Vítězství „Staré dámě“ vystřelil v nastaveném čase Juan Cuadrado.



Favorit se doma dlouho trápil, v prvním poločase dokonce ani jednou netrefil prostor brány. V 73. minutě mu ale pomohlo Milenkovičovo vyloučení a nakonec se gólu dočkal. Cuadrado se na začátku nastaveného času uvolnil ve vápně a z úhlu zaskočil gólmana Terracciana.

Juventus výhrou bodově dostihl Fiorentinu v tabulce, „Fialky“ ale zůstaly díky lepšímu skóre o příčku výše na sedmé pozici.

Spezia doma udolala 1:0 FC Turín, po hodině hry rozhodl přesnou ránou ze střední vzdálenosti Sala. Český obránce David Zima zůstal celý zápas na lavičce „Býků“.

Bergamo uspělo venku potřetí za sebou, tentokrát 2:1 na hřišti Cagliari. Díky tomu se posunulo na čtvrté místo před AS Řím, které má ale zápas v Benátkách k dobru.

Italská fotbalová liga - 12. kolo:

Spezia - FC Turín 1:0
Branka: 59. Sala

Juventus Turín - Fiorentina 1:0
Branka: 90.+1 Cuadrado

Cagliari - Bergamo 1:2
Branky: 27. Joao Pedro - 6. Pašalič, 43. Zapata

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud