14. února 2012 • 18:21

Průšvih opory Kolína. Opilý naboural BMW, v krvi měl 1,6 promile

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce bundesligového Kolína nad Rýnem Mišo Brečko má velký problém. Slovinský reprezentant se v noci na úterý zúčastnil spolu s hvězdou týmu Lukasem Podolskim, dalšími spoluhráči a legendou formule 1 Michaelem Schumacherem klubového karnevalu. Po jeho skončení nasedl opilý do auta a havaroval ve svém BMW. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili 1,6 promile!



Policejní hlídka kolínského obránce zadržela okolo čtvrt na tři ráno. "Těsně před Heumarktem jsem si všiml auta, které z ničeho nic vjelo na vlakové koleje a bouralo," uvedl do policejní zprávy řidič autobusové linky, svědek nehody.

BMW X 5 řidiče, jímž byl sedmadvacetiletý obránce Kolína Mišo Brečko, nebylo dál pojízdné. U rok starého vozidla došlo mimo jiné k silnému poškození podvozku.

K nehodě přijeli policisté, provedli dechovou zkoušku na alkohol. Ta odhalila 1,6 promile! Brečko policistům přiznal, že se vracel z klubového karnevalu. Jak se ale s autem na koleje dostal, nedokázal vysvětlit.

"Byla obrovská chyba, že jsem v takovém stavu sedl za volant," přiznal slovinský obránce. To jistě byla, jízda v opilosti přijde Brečka draho, auto dlouhou dobu řídit nebude.

Policie ihned po havárii zabavila Brečkovi řidičský průkaz a odebrala vzorky krve. Trest ho pravděpodobně čeká i od klubu, popíjení alkoholu během sezony mu u kolínského vedení jen tak neprojde.

Na karnevalové party byl vedle hráčů Kolína i pilot formule jedna Michael Schumacher. Velký fanoušek týmu dorazil se ženou Corinnou a otcem Rolfem.

Obránce Brečko v této sezoně odehrál 15 bundesligových zápasů, dostal v nich čtyři žluté a dvě červené karty. Nastupoval i za slovinskou reprezentaci v kvalifikaci na EURO 2012.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud