5. března 2012 • 18:48

Guerrero z Hamburku má za hrubý faul dostat trest na osm zápasů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hamburský útočník Paulo Guerrero si za hrubý faul na brankáře Stuttgartu Svena Ulreicha zřejmě dlouho nezahraje. Disciplinární komise Německého fotbalového svazu navrhla peruánskému hráči osmizápasový distanc.



Vedení klubu, kde působí i české duo Jaroslav Drobný - David Jarolím, se proti výši trestu pro svého nejlepšího střelce odvolalo.

Osmadvacetiletý útočník v sobotním utkání německé ligy proti Stuttgartu, které Hamburk doma prohrál jasně 0:4, v 53. minutě vystartoval proti gólmanovi Ulreichovi a u rohového praporku ho zezadu likvidačním zákrokem poslal k zemi. Rozhodčí Peter Sippel mu okamžitě ukázal červenou kartu.

Guerrero na sebe už několikrát v minulosti upozornil nesportovními výstupy. V předminulé sezoně například hodil na fanouška plastovou láhev a kromě pětizápasovému distancu dostal také od klubu pokutu 60.000 eur. Dalších 100.000 eur musel z nařízení soudu odvést na charitu.

Hrozilo mu přitom i půlroční vězení.

VIDEO: Guerrero brutálním způsobem sestřelil soupeře

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud