Michal Petrák
15. května 2012 • 09:48

Zachrání se Hertha reprezentanta Hubníka? Teď, nebo nikdy!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrají si s ohněm. Celé jaro prospali, a teď na to můžou doplatit. Hertha Berlín si na poslední chvíli zajistila alespoň baráž, v ní však první domácí zápas prohrála s Fortunou Düsseldorf 1:2 a dnes od půl deváté večer má poslední šanci, jak zpackanou sezonu zachránit. Udrží se Roman Hubník a spol. v nejvyšší soutěži? Na výsledek utkání si můžete tipnout v soutěži iSport Expert.



„Düsseldorf je pod větším tlakem. To oni musejí chtít postoupit,“ zkouší psychologické hry manažer berlínského klubu Michael Preetz.

Jenže málo platné, jeho logika má velkou díru – pokud jeho tým uklouzne a nedokáže porážku z prvního utkání zvrátit, německé hlavní město bude zase bez bundesligy...

„Ze školy víme, že dva a dva jsou čtyři a jedna je pět. Plus tři je osm. A když zaspíš, dostaneš špatnou známku,“ používá neobvyklý, ale naprosto neprůstřelný příměr trenér Herthy Otto Rehhagel.

„Nesmíme si už dovolit žádnou chybu! Raffael by měl ukázat své fotbalové umění a připravit gól. Ramos taky,“ snaží se probudit své tápající svěřence.

Jeho protějšek Norbert Meier zvolil naprosto opačný přístup. „Možná půjdu výjimečně zazpívat hráčům ukolébavku, aby se před zápasem dobře vyspali,“ usmíval se trenér Fortuny den před odvetou.

Kdo se bude radovat? Probuzení spáči, nebo dobře vyspaní hladovci z druhé ligy? Boj o vše začíná dnes o půl deváté...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud