26. června 2012 • 11:00

Přestupové čachry v Bayernu: Přijde Mandžukič. Odejde Gómez?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mario Mandžukič s největší pravděpodobností přestoupí do Bayernu Mnichov. Tím by definitivně padla možnost příchodu Edina Džeka z Manchesteru City. Ovšem otvírá to otázku, co bude s Mariem Gómezem? Odejde?



Obdržel Bayern astronomickou nabídku na Maria Gómeze? Existuje bohatý zájemce, který by za německého zabijáka vyplázl desítky milionů eur (45, 50... možná i víc)?

Jinak se totiž hon Bayernu na nového útočníka vysvětlit nedá. Nejprve si přivedl zadarmo Claudia Pizarra, potom se vyptával na Edina Džeka. A teď lanaří Maria Mandžukiče z Wolfsburgu.

A ponechat si v kádru dvojici Mariů Mandžukič-Gómez se zdá jako hotové šílenství. Jen těžko si představit, že jeden z nich bude v současném systému na jednoho hrotového útočníka vysedávat na lavičce. A pořád nezapomínejme na Pizarra.

Mandžukičova cena se podle Kickeru pohybuje kolem 12-15 milionů eur, což je o dost méně, než požadoval Manchester City za Džeka. Samotný hráč odejít z Wolfsburgu chce, ale potřebuje souhlas trenéra Felixe Magatha.

Chorvatský útočník přesvědčil šéfy Bayernu, že je správnou volbou, svými výkony na EURO 2012. Tam ukázal svůj gólový instinkt: ve třech zápasech vsítil tři góly a byl oporou svého mužstva.

V minulé sezoně odehrál za Wolfsburg celkem 32 zápasů, v nichž skóroval dvanáctkrát.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud