29. března 2013 • 16:08

Zase nic! Jiráčka vyřadila ze sestavy střevní chřipka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový reprezentant Petr Jiráček měl v sobotu poprvé od října nastoupit v bundeslize v základní sestavě, o duel s lídrem tabulky Bayernem Mnichov ho ale připraví střevní chřipka. Záložník Hamburku měl nastoupit nezvykle na pozici levého obránce.



Jiráček, který během reprezentační přestávky odehrál první hodinu kvalifikačního utkání s Dánskem (0:3) a posledních šest minut vítězného duelu v Arménii (3:0), hrál v bundeslize v základní sestavě naposledy 21. října proti Stuttgartu.

Poté ho vyřadila ze hry operace třísla a na jaře dostal příležitost jen dvakrát jako střídající hráč, dohromady na 21 minut.

Trenér Thorsten Fink chtěl Jiráčka postavit nezvykle na místo distancovaného levého beka Marcella Jansena. Podle internetových stránek severoněmeckého klubu se při indispozici bývalého záložníka Plzně stáhne do obrany další středopolař Dennis Aogo.

Suverén této sezony německé ligy Bayern Mnichov se může v případě vítězství nad Hamburkem stát už v 27. kole ligovým mistrem. Aby získal titul rekordně brzy, musí mu však nahrát Stuttgart a připravit o body druhý Dortmund.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud