14. června 2013 • 18:32

Michal Kadlec odchází z Leverkusenu, přestoupil do Fenerbahce

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový obránce Michal Kadlec odchází z bundesligového Leverkusenu do Fenerbahce Istanbul. S tureckým vicemistrem osmadvacetiletý český reprezentant podle oznámení německého týmu už podepsal smlouvu. Podrobnosti o přestupu ale s odvoláním na dohodu obou klubů Leverkusen nesdělil.



"Michal byl v minulých letech výrazným hráčem Bayeru. Sportovně přesvědčil a vypracoval se v Leverkusenu na vysokou úroveň. Do jeho dalšího působiště mu přejeme všechno dobré," uvedl v prohlášení sportovní ředitel Leverkusenu Rudi Völler.

Kadlec působil na západě Německa od roku 2008, kdy přišel z pražské Sparty. S Leverkusenem měl smlouvu ještě na dva roky. Za sebou má ale nejméně vydařenou sezonu v bundeslize, když i vinou zdravotních problémů odehrál v soutěži jen 14 zápasů. Celkem za třetí tým uplynulého ročníku nastoupil v německé lize ve 128 utkáních a dal osm gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud