8. ledna 2014 • 17:38

Lewandowskému vyhrožují. Bojí se o rodinu a chce ochranku!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude na Roberta Lewandowského dohlížet ochranka? Po sérii výhrůžek se hvězdný útočník Borussie Dortmund (od léta Bayernu Mnichov) obává o bezpečí rodiny. "Je to pravda, opravdu o tom uvažujeme," potvrdil Bildu hráčův agent Maik Barthel.



Lewandowski si zadělal na problémy přestupem k nenáviděnému rivalovi Bayernu Mnichov. Naštval tisíce příznivců Dortmundu, jehož dres bude ještě půl roku nosit. Po útěku Maria Götzeho to fanoušci berou jako "druhou zradu". Také Götze si vyslechl mnoho výhrůžek a viděl spálené dresy s jeho jmenovkou. V případě Lewandowského to ale přerostlo únosnou mez.

Polský útočník proto přemýšlí, že si najme ochranku, která bude střežit celou rodinu 24 hodin denně. Opatrný chce být i z toho důvodu, že se ozbrojení zloději vloupali do jejich domu před dvěma lety.

Polského útočníka může alespoň utěšit fakt, že jeho manželka Anna je uznávaná karatistka. V roce 2009 získala na MS bronzovou medaili.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud