27. února 2014 • 18:04

VIDEO: Auuu! Hvězdy Bayernu se zmasakrovaly na tréninku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že je útočník Bayernu Mnichov Mario Mandžukič pořádně horká hlava, to není nic nového. Ovšem tentokrát to skutečně přehnal. Na otevřeném tréninku bavorského klubu si Chorvat pořádně vyšlápl na svého spoluhráče Bastiana Schweinsteigera. Ten po zbytek tréninku kulhal a není vyloučen jeho návrat na marodku.



Stát se podobný moment v oficiálním zápase, Mandžukič by zcela jistě putoval předčasně do sprch. Útočník Bayernu na otevřeném tréninku, který sledovalo na vlastní oči kolem 1500 lidí, hodně nešetrně zajel oběma nohama do svého spoluhráče a jednoho z klíčových hráčů klubu Schweinsteigera.

VIDEO | Podívejte se na brutální zákrok Mandžukiče na Schweinsteigera

Že by Pep Guardiola ukazoval svěřencům, jak se provádějí šlapáky?Foto Reuters
Nejen diváci, ale i všichni spoluhráči v tu chvíli ztuhli a chytali se za hlavy. Vždyť německý středopolař se právě nedávno vrátil po nepříjemném zranění. Po hrozivě vypadajícím střetu se zvedal hodně těžko. Trénink sice dokončil, ale po zbytek cvičení na něm bylo bolestivé zranění znát.

S útočníkem Bayernu jsou problémy takřka na denním pořádku. Hned v prvním zápase jarní sezony chyběl v nominaci. Trenér Pep Guradiola to zdůvodnil tím, že chorvatský útočník špatně trénoval.

Spekuluje se, že je Mandžukič frustrovaný z příchodu jiného útočníka Roberta Lewandowského, který do Bayernu dorazí v létě. Další úlet mu jeho pozici v klubu určitě neposílí. Zvlášť, když si vzal na paškál jednoho z největších oblíbenců fanoušků.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud