13. srpna 2014 • 22:00

Srazil Bayern a slavil v masce. Na Spidermana byl Guardiola krátký!

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve středečním německém Superpoháru smetli fotbalisté Dortmundu mistry z Bayernu Mnichov 2:0. A k vítězství jim pomohl jeden slavný superhrdina. Trenér Jürgen Klopp má totiž ve svém kádru k dispozici Spidermana, který druhým gólem srazil výběr Pepa Guardioly a ukradl mu naděje na zisk první trofeje už před začátkem bundesligy.



Slavný herec Peter Parker v Kloppově výběru? Ale kdepak! To jen kreativní útočník Pierre-Emerick Aubameyang předvedl svůj originální způsob, jak oslavit vstřelení gólu.

Po druhé brance domácích si vytáhl ze stulpen masku slavného filmového hrdiny a burcoval v ní fanoušky Borussie, kteří byli u vytržení.

VIDEO | Podívejte se na Aubemeyangovu oslavu

Aubameyang si v 62. minutě naběhl na centr z pravé strany a povedenou hlavičkou překonal brankáře Bayernu. Po své vydařené oslavě si útočník Gabonu užil ovace fanoušků a pustil na hřiště posilu z Herthy Berlín Adriana Ramose.

Bayern tak má před startem bundesligy o čem přemýšlet. Jeho tým sice nenastoupil v úplně ideálním složení, ale trenéru Guardiolovi by se nějaký takový superhrdina určitě také hodil (a Robert Lewandowski, který se vrátil domů jako nepřítel, se této role zatím nezhostil).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud