16. prosince 2014 • 17:43

Dárek k 16. narozeninám? Norský zázrak by měl podepsat Bayernu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

V 15 letech okouzlil všechny fotbalové velkokluby. Teď se zdá, že závod o podpis „talenta století“ Martina Ödegaarda je u konce. Real Madrid, Liverpool, Ajax a další utřely nos. Mladého Nora prý nakonec přesvědčil Bayern Mnichov. Podepsat by mohl již ve středu, přesně v den svých šestnáctých narozenin.



Ödegaard měl v plánu objet více velkoklubů, aby nasbíral potřebné zkušenosti, a poté si zvolit ten vyvolený. Nedávno tak absolvoval stáž v Liverpoolu, kde mu radil nejen kouč Brendan Rodgers, ale také hvězdy jako Gerrard, Balotelli či Coutinho.

V minulém týdnu pro změnu Ödegaard dorazil do špičkového centra Bayernu Mnichov. A podle informací německého deníku Sport1 se mu tam zalíbilo natolik, že se s týmem Pepa Guardioly dohodl na dlouhodobé smlouvě.

Bayern si je ovšem vědom toho, že je o Ödegaarda obrovský zájem a konkurenti německého giganta se ho nechtějí vzdát. Španělské deníky v minulém týdnu informovaly o tom, že se norský zázrak velmi zamlouvá prezidentovi Realu Madrid Florentinu Pérezovi, který mu hodlá nabídnout místo v prvním týmu.

Proto v Mnichově spěchají. Potvrdit dohodu by chtěli už ve středu. To by bylo velmi symbolické, jelikož Ödegaardovi bude 16 let. A dlouholetá smlouva s jedním z nejlepších fotbalových klubů světa by byl jistě tím nejlepším dárkem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud