16. července 2017 • 15:03

Chcete Aubameyanga? Spěchejte! Dortmund nečeká, chce až 2 miliardy

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V uplynulé sezoně byl opět tahounem Dortmundu, s 31 góly i nejlepším střelcem celé bundesligy. Není divu, že kolem Pierre-Emericka Aubameyanga krouží hned několik velkých klubů. Šéfům Borussie ale pomalu dochází trpělivost. Zájemci musí jednat rychle, jinak gabonský kanonýr zůstane v v Dortmundu.



Hlavní zájemci o Aubameyangovy služby jsou dva. Tím prvním je Chelsea. Anglický mistr hledá náhradu za Diega Costu, který je v nelibosti vedení. Jejich první volbu, belgického bombarďáka Romela Lukaka jim vyfoukl Manchester United, londýnský klub se tak obrátil na Aubameyanga. 

Konkurencí je pro ně AC Milán. Italský gigant chytil pořádnou nákupní horečku, už přivedl jedenáct hvězdných posil a teď hledá ještě jednu na hrot. "Bylo by hezké mít v týmu Aubameyanga, Alvara Moratu nebo Andreu Belottiho. Uvidíme, na koho z nich padne naše volba," řekl v nedělním rozhovoru pro italská média ředitel italského klubu Marco Fassone.

Ačkoli média přišla se spekulacemi, že Chelsea už na hráče podala oficiální nabídku, šéf německého klubu Hans-Joachim Watzke to vyvrátil. A jedním dechem dodal, že čas pro potenciální nápadníky se krátí.

„Žádné nabídky jsme neobdrželi. Počkáme ještě pár dní, ale ne déle. Samozřejmě, že na této planetě existuje pár klubů, kde by si mohl vydělat víc, než tady. Osobně bych ale preferoval, kdyby Aubameyang zůstal," řekl Watzke listu Welt am Sonntag.

Situace je tak jasná, Milán i Chelsea musí jednat rychle, nebo si elitního střelce nechat proklouznout mezi prsty. Který přístup zvolí se dozvíme již během pár dní.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud