31. července 2022 • 14:45

Vychytralý trik proti Bayernu baví fanoušky. Olmo vracel míč, ale...

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle trik posunul fotbalovou vyčůranost na nový level. Německý Superpohár nabídl nejen divokou přestřelku, v níž Bayern nakonec porazil Lipsko 5:3, ale i jeden moment, který hýbe sociálními sítěmi. Španěl Dani Olmo nejen, že v závěru snižoval na kontaktních 3:4, ale také nachytal soupeře vtipným (a zároveň dost nesportovním) trikem.



Lipsko se po katastrofickém prvním poločase, který prohrálo 0:3, hnalo ve druhé půli za senzačním vyrovnáním. Olmo v 89. minutě přiblížil domácí na rozdíl jediného gólu a dál tlačil na pilu. I pomocí ne úplně sportovního gesta.

Když se v nastavení poroučel za postranní čáru k ošetření hostující Alphonso Davies, španělský reprezentant se sice tvářil, že soupeři sportovně vrací míč, zároveň ale na Lucase Hernándeze nachystal past. Balon totiž nedovedl až do autu, ale nastavil ho přesně tak, aby se zvenku ještě dotýkal postranní čáry...

A když ho francouzský obránce Bayernu zvedl, aby mohl vhodit aut, nestačil se divit. Asistentovi rozhodčího totiž nezbylo nic jiného, než signalizovat hraní rukou. A domácí „býci“ mohli zkusit znovu zaútočit.

Nicméně ani tenhle trik k vyrovnání nevedl, naopak úřadující německý ligový mistr ještě na závěr nastavení jednou udeřil a zpečetil tak desátý triumf v Superpoháru. O Olmeho vychytralém kousku se ale dál živě diskutuje...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud