Jonáš Bartoš
13. prosince 2022 • 17:23

Darida: Plzeň počká. Nabídky měl z Turecka i USA, půjde do Arisu i Vydra?

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zbývá dotáhnout formality a Vladimír Darida (32) po osmi letech změní působiště. Český záložník kývl na nabídku řeckého Arisu Soluň. V nejbližších dnech podepíše smlouvu na dva a půl roku a připojí se k českému reprezentantovi Jakubovi Brabcovi (30). Do slunné přístavní metropole se může stěhovat i Matěj Vydra (30), v případě českého útočníka ale podle informací iSport.cz ještě k finální dohodě nedošlo.



Daridovi zbýval půlrok do konce smlouvy v bundesligové Hertě. V létě vypadl z plánů trenéra Sandra Schwarze, zápasy trávil většinou na lavičce, případně na tribuně. Na prodloužení spolupráce nedojde, český záložník po dlouhých deseti letech opouští scénu věhlasné bundesligy.

„S trenérem jsem se o mé pozici samozřejmě bavil. Není mi jedno, že jen sedím na lavičce a tak jsem s ním situaci probíral,“ sdělil Darida v listopadovém rozhovoru pro deník Sport a server iSport.cz s tím, že ho mrzela pozice odstaveného náhradníka. „Ano a velmi. Zvlášť když jsem trénoval naplno, cítil se dobře a měl pocit, že bych týmu stále mohl pomoct.“

Darida se po skončení podzimu rozhodoval, co dál. Ozval se plzeňský boss

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud