15. října 2012 • 10:15

Nenasytná Machačkala chystá miliony, chce Vidiče z Man United

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kasa fotbalového klubu Anži Machačkala je snad bezedná. Klub hrající v ruské lize se snaží přilákat hvězdu. Tým, jehož lídrem je Samuel Eto´o, chce nyní přivábit posilu do obrany - stopera Nemanju Vidiče z Manchesteru United. Nabídnout mu přitom chtějí pořádný balík. Obránce, kterého v posledních měsících kariéry brzdí zranění, by si přišel na čtvrt milionu liber týdně,po zdanění, což je necelých 7,8 milionu korun. To je nabídka, nad kterou by brzy jednatřicetiletý obránce mohl vážně uvažovat.



Machačkala hodlá hráče podle ruských médií zkusit získat během přístího roku. Nejlépe placeným hráčem dagestánského klubu se ale v případě angažování Vidič nestane. Samuel Eto´o si totiž vydělá týdně 325 000 liber, což je více než deset milionů korun čistého.

O srbského obránce měl v minulosti projevit údajně zájem i italský Juventus Turín, ted je ale jasnou jedničkou v seznamu zájemců o Vidiče právě Machačkala. Ta kromě ruské nejvyšší soutěže hraje i Evropskou ligu. V minulosti si v jejím dresu zahrál i český útočník Jan Holenda.

Srbský stoper Nemanja Vidič má v posledních měsících velké zdravotní problémy, přesti o něj projevil zájem klub z ruské ligy Anži Machačkala
Srbský stoper Nemanja Vidič má v posledních měsících velké zdravotní problémy, přesti o něj projevil zájem klub z ruské ligy Anži Machačkala

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud