4. července 2013 • 13:24

Milan Baroš jedná o přestupu: Ve hře je návrat do Turecka!

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milan Baroš by se mohl vrátit do Turecka. O služby bývalého reprezentačního útočníka, který strávil jaro v Baníku Ostrava, se podle tureckých médií v současné době uchází sedmý celek uplynulého ročníku Superligy Antalyaspor.



Milan BarošFoto Michal Beránek SPORT
"Máme schůzky se zahraničními hráči. Jedná se i o Milana Baroše," citují turecká média prezidenta Antalyasporu Gültekina Gencera.

Podle některých webů ale zatím není Barošově příchodu příliš nakloněn trenér sedmého týmu uplynulé sezony turecké ligy Samet Aybaba.

Baroš v Turecku působil od roku 2008, kdy přestoupil do Galatasaraye Istanbul. Poté, co s ním v klubu přestali počítat, se v zimě vrátil do Baníku Ostrava a pomohl mu k udržení v české lize.

Jednatřicetiletý útočník nyní hledá nové angažmá. Pokud by do Antalyasporu nakonec odešel, stal by se spoluhráčem českého záložníka Petr Jandy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud