25. listopadu 2014 • 12:38

Neuer je jen jeden! Slovinský brankář zkusil kličku u půle a pohořel

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nehrajte si na Manuela Neuera, můžete spatně dopadnout! Brankář týmu Radomlje ze slovinské ligy Vjekoslav Andrič zkusil předvést, že zvládá hru daleko od svého vápna. Přesně jako to má ve zvyku hvězda Bayernu Mnichov. To se mu ale zle vymstilo, klička se mu nepovedla a o míč ho soupeřův hráč oloupil. Nezbylo mu nic jiného než faulovat, za což správně následovala od sudího červená karta. Jeho Radomlje oslabení neustálo a prohrálo 0:2.



Poslední tým slovinské ligy Radomlje prohrávalo na domácím hřišti s předposlední Krkou 0:1 a snažilo se o vyrovnání. Všichni hráči byli nastěhováni na polovině hostí. V 83. minutě odkopl obránce Krky míč na polovinu hřiště a tam pro něj spěchal brankář Andrič. Místo aby balon poslal urychleně zpátky do vápna, udělal obří kiks.

Zřejmě chtěl dokázat, že i brankář ve slovinské lize umí kličkovat jako fenomenální Neuer. Záměr mu však vůbec nevyšel. Pomalou kličku přečetl hráč soupeře Marin Perič a míč brankář vypíchl. Tomu nezbylo nic jiného, než prchajícího útočníka stáhnou za dres.

VIDEO | Podívejte se na selhání slovinského brankáře

Následovala červená karta! V závěru zápasu hosté zvýšili na 0:2 a slavili důležité tři body. Radomlje klíčovou bitvu o záchranu nezvládlo a i díky hrubce Andriče zůstává i nadále poslední. Za 18 odehraných kol má pouhých pět bodů a inkasovalo již 44 branek.

A jeho brankář Andrič musí Neuerovi dál závidět, s jakou elegancí udělal drzou kličku při víkendovém utkání proti Hoffenheimu.

VIDEO | Tohle je Neuerova víkendová klička v zápase proti Hoffenheimu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud