24. prosince 2015 • 15:30

Pro titul do Polska? Gliwice loví Pekharta, zajímají se i o Kozáka

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spekulace o přestupu do pražské Slavie klub vyvrátil, nyní je na programu zcela jiné angažmá. Podle informací polského serveru onet.pl má o útočníka Tomáše Pekharta zájem Piast Gliwice, lídr tamní nejvyšší soutěže. Kromě Pekharta má klub prý zájem také o Libora Kozáka.



Polský Piast Gliwice slibuje svým fanouškům v zimním pauze přestupovou bombu. A lovit by měl český trenér Radoslav Látal v bundesligovém FC Ingolstadt, kde má v hledáčku bývalého reprezentanta Tomáše Pekharta. Ten v Německu nedostává takřka žádný prostor, a tak se dívá po jiném angažmá.

Pekhart přestoupil do Ingoldstadtu v loňském létě, příliš si však nezahrál. Po postupu do Bundesligy nastoupil jen čtyřikrát, dohromady odehrál pouhých 81 minut a zahrál si v jednom utkání poháru. Bývalý hráč Tottenhamu, Southamptonu, Norimberku, Slavie, Sparty či Jablonce měl podle spekulací přestoupit do pražské Slavie, zprávu ovšem dementoval Jaroslav Tvrdík, zástupce čínských majitelů klubu.

„Je to dobrý hráč, ale do Slavie nepatří. A nepřijde,“ nechal se slyšet Tvrdík. Pekhart si totiž slávistické fanoušky znepřátelil, když začal hrát ve Spartě, jíž hlasitě podporoval i po přestupu do Německa.

Podle polských informací má Piast zájem také o Libora Kozáka, který momentálně hraje v Aston Ville, kde však nedostává příliš příležitostí. O toho má však zájem i skotský Celtic a anglický Birmingham.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud