24. srpna 2016 • 16:30

Vrba má v Machačkale novou posilu! Bývalého hráče Manchesteru United

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

 Dvě posily dnes získal trenér Anži Machačkala Pavel Vrba. Do dagestánského klubu přestoupili Francouz Gabriel Obertan a Chorvat Ivo Iličevič. Bývalý hráč Manchesteru United Obertan podepsal s Anži smlouvu na dva roky, záložník Iličevič ještě o rok déle.



Sedmadvacetiletý středopolař Obertan zahájil profesionální kariéru v Bordeaux, odkud v roce 2009 přestoupil do Manchesteru. Na Old Traffordu se však příliš neprosadil a po dvou sezonách odešel do Newcastlu, kde letos na jaře skončil.

O dva roky starší Iličevič odehrál v bundeslize v dresu Bochumi, Fürthu, Kaiserslauternu a Hamburku 134 zápasů a vstřelil 18 gólů. Po sezoně mu po pěti letech v Hamburku vypršela smlouva, novou mu klub nenabídl.

Machačkala, kterou Vrba převzal po odchodu od české reprezentace po mistrovství Evropy, je po čtyřech kolech v ruské lize na šestém místě se ziskem sedmi bodů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud