25. října 2017 • 22:38

Velká smůla Černého! Dostal šanci a dal gól, pak ho odnesli na nosítkách

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to je velký pech. Talent Ajaxu Amsterdam a české jednadvacítky Václav Černý má před sebou dost možná dlouhou vynucenou pauzu. V utkání nizozemského poháru na hřišti De Dijku, který amsterdamský celek vyhrál 4:1, sice dostal šanci v základu a skóroval, hřiště ale musel opustit na nosítkách.



Teprve potřetí v sezoně dostal Václav Černý šanci v základní sestavě a nevedl si vůbec špatně. Proti třetiligovému De Dijku pomohl k výhře i gólem, který dal pár vteřin po začátku druhého poločasu.

Jenže pak přišla velká rána. Černý se v 64. minutě po souboji skácel k zemi s bolestivou grimasou a držel se za koleno. Hřiště dokonce musel opustit na nosítkách.

První prognózy nehovoří vůbec pozitivně, dvacetiletému křídelníkovi podle zpráv z klubu může hrozit delší pauza. Vážnost jeho zranění mají ještě ve čtvrtek posuzovat kluboví doktoři.

Ze šesti ligových zápasů nasbíral český fotbalista pouhých 157 minut a ani jednou se nezapsal mezi střelce. Nedělní šlágr proti Feyenoordu, který Ajax vyhrál 4:1, proseděl celý na lavičce.

Branka Václava Černého na výhru nestačila
Branka Václava Černého na výhru nestačila

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud