22. května 2018 • 11:11

Zlatana vyloučili! V Americe dal soupeři pohlavek, rozhodlo video

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už od chvíle, co legendární kanonýr Zlatan Ibrahimovic podepsal v LA Galaxy, bylo jasné, že americká média budou plná jeho příběhů. Švédský střelec začal slibně, derby s Los Angeles FC pomohl otočit dvěma góly. V pondělním zápase proti Montrealu, který Galaxy vyhrálo 1:0, ale fanouškům nabídl i odvrácenou stranu své bouřlivé povahy, když se nechal vyloučit.



Klíčová situace přišla pět minut před poločasovou přestávkou. Směrem ke Zlatanovi couval kanadský záložník Michael Petrasso. Rukou si sice kontroloval, aby do švédské legendy nevrazil, neuhlídal ale své kopačky a zkušenějšímu kolegovi šlápl na nohu.

Impulzivní útočník neváhal ani sekundu a mladému Kanaďanovi vrazil pohlavek, než se společně s ním v bolestech poroučel k zemi. Ismail Elfath, jeden z předních amerických sudích, pro jistotu celou situaci zkonzultoval s videoasistentem, pak rozhodl - Petrasso za neopatrný šlapák viděl žlutou kartu. Zlatan za podrážděnou reakci rovnou červenou.

Šlápnutí na Ibrahimovicovu nohu nevypadalo nijak vážně, švédský veterán ale přesto musel do sprch odkulhat. "Vypovídá to o frustraci, kterou v sobě má jak Zlatan, tak hráči LA Galaxy," padlo ve videorozboru v pořadu MLS Matchday Central. Ibrahimovic totiž už v pátém zápase v řadě neskóroval, Galaxy navíc vyhrálo po sérii čtyř proher.

Na zápas se přišel podívat i bývalý hokejový bitkař Georges Laraque. "Bylo to od Zlatana hloupé, ale ještě horší je, že jsme i v přesile 11 proti 10 prohráli," zalitoval na Twitteru rodák z Montrealu, který přišel podpořit tamní Impact.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud